Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Înconjurat de parcuri luxoase și grădini, Hotelul Oasis este localizat în centrul stațiunii Albena. Plaja se află la doar 150 de metri distanță, iar în apropiere se regăsește strada comercială principală, care pune la dispoziția turiștilor o varietate de magazine, restaurante și baruri.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități : recepție 24/7, piscină în aer liber, piscină pentru copii, parcare plătită, restaurant principal cu terasă, lobby bar, cafenea, transferuri private, serviciu de trezire, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, lobby bar și lângă piscină.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, telefon, TV, baie cu duș, balcon cu scaune și masă, minibar (contra cost), birou cu scaun. La cerere se oferă uscător de păr, fier și masă de călcat. De asemenea, camerele se pot conecta cu camera alăturată. Pătuțul pentru copii se oferă gratuit, la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie